073-802 79 57

Melinda Johansson - Helande Källan

Din klassiska homeopat och massör i Göteborg

Klassisk homeopati - Massage

Mina massagebehandlingar

Välj den behandling som passar dig bäst!

 Regndroppsmassage

Har du problem med nacke, rygg eller andra hälsoproblem rekommenderar jag Raindrop-behandling. Regndroppsmassage behandlar rygg-, nackproblem, balanserar din kropp och stärker ditt immunförsvar. Behandlingen är avkopplande, stärkande och uppfriskande både kroppsligt och emotionellt genom kombination av massage och kraften i de eteriska oljorna som används.

Behandlingen går till så att du ligger på rygg och jag stryker på eteriska oljor på dina fötter. Jag använder mig av nio oljor som tränger in i huden som hjälper till att balansera din kropp där din självläkningsprocess går igång. Sedan ligger du på mage där jag stryker ut oljorna längst din ryggrad med fjäderlätta strykningar. Efter behandlingen lägger jag på en varm handduk som du får ligga med i ungefär 10 minuter så att oljorna får verka ordentligt.


850kr för 60 min

Svensk klassisk massage

Att unna sig en massage är väldigt bra för välbefinnandet, både kropp och själ. Massage löser upp spänningar och verkar muskelavslappnande. Den ökar cirkulationen och hjälper kroppen att få bort slaggprodukter ur kroppens muskler och lymfsystem. Jag ger en svensk klassisk massage med omsorg och energi. Du kan välja mellan 60, 90 och 120 minuter där du själv väljer vilken del av kroppen du vill ha svensk klassisk massage på. Vill du lyxa till det och unna kroppen och dig själv en riktigt härlig stund så väljer du deluxevarianten som är på två timmar, där jag går igenom hela kroppen, nacke, rygg, länd, baksida och framsida ben, fötter, axlar, armar och händer, mage, bröst och sist ansiktsmassage.


500kr för 30 min

750kr för 60 min

1100kr för 90 min

1500kr för 120 min deluxe helkroppsmassage

Intuitiv massage

Till skillnad från den Svenska klassiska massagen som har speciella grepp och mönster på hur massagen går tillväga, låter jag istället i den intuitiva massagen mina händer arbeta där jag känner att du behöver lösa upp muskler och spänningar. En avslappnande massage som även ger energi.


750kr för 60 min

Lymfdränagemassage

Lymfdränagemassage verkar snabbt och avsvällande och passar väldigt bra för dig som är svullen i kroppen. Men jag skulle nog vilja säga att denna massageformen är bra för ALLA då den tillsammans med de oljor jag använder stimulerar och stärker cirkulationen i lymfsystemet och verkar utrensande. En skön massage med mjuka och svepande rörelser. OBS, endast för kvinnor!


700kr för 45 min,

Samtliga priser är inklusive moms. För företag är priserna exklusive moms. Meddela senast dagen före om du inte kan komma på bokad tid. Om du uteblir på bokad tid utan att meddela blir du betalningsskyldig för behandlingspriset.

0