073-802 79 57

Melinda Johansson - Helande Källan

Din klassiska homeopat och massör i Göteborg

Klassisk homeopati - Massage

Mina massagebehandlingar

Välj den behandling som passar dig bäst!

 Regndroppsmassage

Har du problem med nacke, rygg eller andra hälsoproblem rekommenderar jag Raindrop-behandling. Regndroppsmassage behandlar rygg-, nackproblem, balanserar din kropp och stärker ditt immunförsvar. Behandlingen är avkopplande, stärkande och uppfriskande både kroppsligt och emotionellt genom kombination av massage och kraften i de eteriska oljorna som används.

Behandlingen går till så att du ligger på rygg och jag stryker på eteriska oljor på dina fötter. Jag använder mig av nio oljor som tränger in i huden som hjälper till att balansera din kropp där din självläkningsprocess går igång. Sedan ligger du på mage där jag stryker ut oljorna längst din ryggrad med fjäderlätta strykningar. Efter behandlingen lägger jag på en varm handduk som du får ligga med i ungefär 10 minuter så att oljorna får verka ordentligt.


900kr för 60 min

Energimassage

Energimassage är en mjuk och lätt helkroppsmassage där jag arbetar med dina energifält, dina chackran, för att lösa upp spänningar i din kropp och den verkar avslappnande. Jag använder mig av ekologisk massageolja som kombineras med de eteriska oljor som jag känner att du behöver. Du får massage på rygg, axlar, baksida ben, framsida ben, fötter, mage, armar, händer och slutligen ansiktet.


800kr för 60 min

1200kr för 90 min


Intuitiv massage

Till skillnad från den Svenska klassiska massagen som har speciella grepp och mönster på hur massagen går tillväga, låter jag istället i den intuitiva massagen mina händer arbeta där jag känner att du behöver lösa upp muskler och spänningar. En avslappnande massage som även ger energi.


800kr för 60 min

Lymfdränagemassage

Lymfdränagemassage verkar snabbt och avsvällande och passar väldigt bra för dig som är svullen i kroppen. Men jag skulle nog vilja säga att denna massageformen är bra för ALLA då den tillsammans med de oljor jag använder stimulerar och stärker cirkulationen i lymfsystemet och verkar utrensande. En skön massage med mjuka och svepande rörelser. OBS, endast för kvinnor! Tänk på att det kan komma olja på underkläderna vid denna massage, så använd underkläder du är mindre rädd om.


750kr för 45 min,

Samtliga priser är inklusive moms. För företag är priserna exklusive moms. Meddela senast dagen före om du inte kan komma på bokad tid. Om du uteblir på bokad tid utan att meddela blir du betalningsskyldig för behandlingspriset.

0