homeopati, klassisk homeopati, healing, immunförsvar, massage, energibehandling, cease therapy, irisdiagnostik

073-802 79 57

Melinda Johansson - Helande Källan

Din klassiska homeopat i Göteborg

Klassisk homeopati - Massage - Healing

För dig som är redo för en radikal förändring

Djup läkning är möjlig med rätt förutsättningar och hjälp. Tanken är att ta tillvara på mina erfarenheter som terapeut och få till en djup och bestående läkning för dig som har en kronisk sjukdom sedan lång tid tillbaka som bara blir värre, eller för dig som har varit med om ett trauma som har satt djupa sår, emotionellt och mentalt.


Man behöver stor hjälp och guidning för att kunna läka sig och därför har jag utvecklat några paket som är en början till en fullständig läkning. Att med hjälp av klassisk homeopati läka på en riktigt djup nivå, både emotionellt, mentalt och fysiskt. Klassisk homeopati är en helt fantastisk alternativmedicinsk behandling som ser till helheten, och är verkligen till stor hjälp för alla sorters besvär. Dock förstod jag att när man är i skedet av en svår kronisk sjukdom eller har psykisk ohälsa, behöver man mer stöd. Stöd som att landa och komma ner i kroppen, vilket blir med massagen, där man kan slappa av och släppa stressen. Sedan behöver man även ha vägledande samtal, för det kan vara enormt omvälvande med att gå från att må dåligt till att må bättre.


Paketen är på sex månader. Tanken med paketen är att du får total stöttning i den första tiden av din sjukdom där dessa delar kan behövas för att stärka kropp och sinne fullständigt. När det har gått sex månader så har du kommit över den värsta biten och kan fortsätta med klassisk homeopati för att kunna bli fri från sjukdom på riktigt, eftersom det är en långsiktig behandling. Då en behandling i klassisk homeopati är individuell kan behandlingen behöva fortsätta en tid efter själva paketet tagit slut, beroende på hur kroniska dina besvär är. 


Det enda som behövs är bara att du har bestämt dig för att du är värd att göra detta, att få en bättre hälsa! Det är du värd!

Det läkande paketet - Silver

Detta paket är mycket bra om du behöver komma ner i kroppen och få avslappning med massage eller healing, och samtidigt få den fantastiska djupa läkning med klassisk homeopati under sex månader. 


I detta paket ingår:

Ett första besök i klassisk homeopati samt fem återbesök. 

Homeopatiskt läkemedel. 

Irisdiagnostik samt livsstilsförändringar baserat på ditt öga. 

Energimassage eller healing 12st 60min. 

Möjlighet att skicka sms för kortare coachning när det uppstår något under behandlingstiden.


Pris: 19,500kr

Det läkande paketet - Guld

Detta är bäst för dig som lider av en svår kronisk sjukdom, där den vanliga vården inte kan hjälpa tillräckligt.


I detta paket ingår:

Ett första besök klassisk homeopati, samt fem återbesök.

Homeopatiskt läkemedel.

Irisdiagnostik samt livsstilsförändringar baserat på ditt öga.

Magiskt samtal, 6 st vägledande samtal, 60min.

10 st Massage/healing 60min.

Möjlighet att skicka sms för kortare vägledning när det uppstår något under behandlingstiden.


Pris: 23,000kr

"Din kropp är ett avancerat och intelligent system. Lyssna på den."