073-802 79 57

Melinda Johansson - Helande Källan

Din klassiska homeopat och massör i Göteborg

Klassisk homeopati - Massage

Föreläsning för företag eller förening

Är du ett företag eller förening som vill påverka din personal med en föreläsning, tycker jag det är en toppenidé! Jag har föreläsningar inom flera olika områden och kan skräddasy för det ändamål du har. Det kan handla om att få in glädje hos din personal eller om du är mån att de tar hand om sig och sin kropp så kan jag prata om att stärka immunförsvaret på ett naturligt sätt.


 Min styrka är att jag har ett djupare synsätt att se till den större helheten, vilket kan påverka människor på en högre nivå. Med min erfarenhet, glädje och höga energi pratar jag om djupa saker på ett enkelt sätt som många förstår. 

Olika ämnen

Jag håller föreläsning inom naturlig hälsa, att stärka sitt immunförsvar på ett naturligt sätt, och hur glädje, rädsla, trauma, relationer och allt annat som är runtomkring påverkar vår hälsa.

Jag håller även föreläsning inom våld i nära relation och hur arbetet är efteråt, när man kommit ut ur förhållandet. För då sker ett enormt arbete för att kunna komma tillbaka till glädje och frid igen. Och hur gör man då?


Kontakta mig för mer information.

Evenemang

Det här vill du inte missa!! Anmäl dig till [email protected]

Sön

30 Jan

Föreläsning - Våld i nära relation

För dig man eller kvinna, som är eller varit i en relation med psykiskt- och fysiskt våld, och känner att du alltid verkar hamna i ett destruktivt förhållande och inte vet varför, är varmt välkommen att höra min historia. Jag blev utsatt för psykisk- och fysisk misshandel av den man jag trodde var "the one" och tog mig därifrån. Det var en tuff resa med många insikter som jag här vill dela med mig. Jag läkte mig emotionellt, mentalt och fysiskt med Klassisk homeopati, när vården inte kunde hjälpa mig. Nyttofika som är mjölkfri och glutenfri. Kostnad 250kr. Tid: 14-16.30. Sten Sturegatan 36. Begränsade platser, anmälan obligatorisk.

Sön

27 Feb

Föreläsning om hälsa. Tema stärka immunförsvaret naturligt

För dig som är intresserad av alternativmedicin, andlighet och personlig utveckling. Föreläsning om hur du naturligt kan stärka ditt immunförsvar själv och med Klassisk homeopati. Föreläsning, meditation och fika. Nyttofika som är mjölkfri och glutenfri. Kostnad 250kr. Tid: 14-16.30. Sten Sturegatan 36. Begränsade platser, anmälan obligatorisk.

Välj alltid kärlek och frid i vad du än gör!