homeopati, klassisk homeopati, healing, immunförsvar, massage, energibehandling, cease therapy, irisdiagnostik

073-802 79 57

Melinda Johansson - Helande Källan

Din klassiska homeopat i Göteborg

Klassisk homeopati - Massage - Healing

Massage & Healing

Hos mig får du en massage som läker dina ömma muskler. Den känns, men är inte lika hård som hos till exempel någon som arbetar med idrottsmassage. För hårt tryck på dina muskler gör mer skada än nytta, och därav arbetar jag med en massagestil som läker och gör gott för kroppen. Med min massage får du även en avslappning för sinnet. Jag har en förmåga att få mina kunder att slappna av ordentligt, vilket beror på min energi jag har som är helande, läkande och att jag får dig som kund att känna dig trygg. Under denna stund så har du ingenting att oroa dig över, utan bara låt mig få ta hand om dig med en härligt läkande massage för kropp och sinne.

 Regndroppsmassage

Har du problem med nacke, rygg eller andra hälsoproblem rekommenderar jag Raindrop-behandling. Regndroppsmassage behandlar rygg-, nackproblem, balanserar din kropp och stärker ditt immunförsvar. Behandlingen är avkopplande, stärkande och uppfriskande både kroppsligt och emotionellt genom kombination av massage och kraften i de eteriska oljorna som används.

Behandlingen går till så att du ligger på rygg och jag stryker på eteriska oljor på dina fötter. Jag använder mig av nio oljor som tränger in i huden som hjälper till att balansera din kropp där din självläkningsprocess går igång. Sedan ligger du på mage där jag stryker ut oljorna längst din ryggrad med fjäderlätta strykningar. Efter behandlingen lägger jag på en varm handduk som du får ligga med i ungefär 10 minuter så att oljorna får verka ordentligt.


1000kr för 60 min

Energimassage

Energimassage är en mjuk och lätt helkroppsmassage där jag arbetar med dina energifält, dina chackran, för att lösa upp spänningar i din kropp och den verkar avslappnande. Jag sänder även healing, det högsta och bästa för dig. Du får massage på rygg, axlar, baksida ben, framsida ben, fötter, mage, armar, händer och slutligen ansiktet.


800kr för 60 min

1200kr för 90 min


Lymfdränagemassage

Lymfdränagemassage verkar snabbt och avsvällande och passar väldigt bra för dig som är svullen i kroppen. Men jag skulle nog vilja säga att denna massageformen är bra för ALLA då den tillsammans med de oljor jag använder stimulerar och stärker cirkulationen i lymfsystemet och verkar utrensande. En skön massage med mjuka och svepande rörelser. OBS, endast för kvinnor! Tänk på att det kan komma olja på underkläderna vid denna massage, så använd underkläder du är mindre rädd om. Klippkort på 6 förbetalda behandlingar till ett billigare pris finns för denna behandling.


750kr för 45 min

1000kr för 75 min

Klippkort 6x45min 4050kr

Änglahealing - För ditt högsta & bästa

Likt en massage arbetar jag med det högsta och bästa ljuset, och arbetar bort de blockeringar du har i ditt inre, för att låta din energi kunna flöda bättre i kroppen. Du tar emot så mycket du behöver och jag arbetar alltid med den ljusaste, högsta och bästa energin, från den gudomliga källan, universum, Gud och även med änglarnas hjälp.

Du ligger fullt påklädd på min massagebänk med en filt över dig och får slappna av och ta emot den healing du behöver till vacker musik. Efter healingen har vi ett kort samtal där vi delar med oss vad som kom upp. Kombinera gärna med min coachning när det känns tufft i livet, så kan jag vägleda dig med ett längre samtal.


800kr för 60 min

1200kr för 90 minSamtliga priser är inklusive moms. För företag är priserna exklusive moms. Meddela senast dagen före om du inte kan komma på bokad tid. Om du uteblir på bokad tid utan att meddela blir du betalningsskyldig för behandlingspriset.