073-802 79 57

Melinda Johansson - Helande Källan

Din klassiska homeopat och massör i Göteborg

Klassisk homeopati - Massage

Coaching - Vägledande samtal

Är du till exempel egenföretagare eller ledare är det väldigt viktigt att själv få coaching och pepp för att behålla kämparglöden men även för att utveckla ditt ledarskap. Det kan även vara för dig som är i ett vägskäl i livet, som behöver hjälp och guidning för att hamna dit hjärtat vill gå. Att kunna prata av sig utan att bli dömd, är något som kan behövas, och då finns jag där som stöttar och ger råd.

Personlig utveckling för att komma över hinder eller gamla mönster är nog så viktigt. Den enda förändringen startar med dig själv och när du förändrar dig själv, förändras omgivningen på hur den ser på dig och också ditt sätt att se på omgivningen. Det är lätt, men också en stor utmaning och vet man inte hur man ska gå tillväga så kan det kännas som omöjligt.


Min styrka är att kunna se dig som den person du verkligen är, och göra dig medveten om det du behöver stärka i dig för att nå dina mål eller drömmar som du har.

Med min erfarenhet av personlig utveckling och ledarskap hjälper jag att stärka dig och göra dig medveten om vad du behöver arbeta med för att ändra dina mönster, för nå lycka, kärlek och framgång.

För allting är möjligt! Det är aldrig för sent för en förändring.


900kr för 60 minuters samtal

1500kr för 120 minuters samtal


Vill du boka ett större paket där vi har samtal under en längre tid, med uppföljning så kontakta mig och jag berättar mer.

Samtliga priser är inklusive moms. För företag är priserna exklusive moms. Meddela senast dagen före om du inte kan komma på bokad tid. Om du uteblir på bokad tid utan att meddela blir du betalningsskyldig för behandlingspriset.