homeopati, klassiskhomeopati, healing

073-802 79 57

Melinda Johansson - Helande Källan

Din klassiska homeopat och massör i Göteborg

Klassisk homeopati - Massage

Min YouTubekanal

Helande Källans blogg

En homeopats tankar och råd

Vårt senaste blogginlägg

24 Maj 2022

Regnet har öst ner ute och lämnat naturen för tillfället tacksam för de välkomnande droppar som alla växter och träd har omfamnat. Det gröna har blivit grönare och växtligheten frodas ute. Har du stannat upp i den stressade värld du lever i för att vara närvarande i det som är nu? Ser du allt vackert som händer runtomkring dig eller är du alltför mycket i huvudet?

Jag vill utmana dig att stanna upp och reflektera i det liv du lever just nu. Trivs du? Eller har du symtom som ont i huvudet? Känner du dig stressad? Svårt att sova av alla tankar som surrar runt i huvudet? Eller känner du dig trött och orkeslös som bara den? 

Kroppen berättar med olika symtom när du inte lyssnar på dig själv. Så mitt tips är att du sätter dig ner och reflekterar, varför du till exempel har huvudvärk. Har du druckit tillräckligt med vatten under dagen? Får kroppen inte hjälp med att få ut alla slaggprodukter med hjälp av vatten, skapas symtom som tex huvudvärk. Eller har du ett arbete du inte trivs med eller är du i en relation som tar mer energi än vad du får? Vad kan du själv göra för att förändra i ditt liv, så att du kan att må bättre?


Det är aldrig för sent att göra en förändring, så varför inte börja idag och se fram emot ett nytt äventyr som öppnas för dig.


Med kärlek Melinda